Αποτρίχωση Soprano Ice

Αποτρίχωση Soprano Ice

Το Medical Art Clinic εφαρμόζει πρωτοποριακές τεχνικές σε κάθε επεμβατική ή μη υπηρεσία προσώπου & σώματος. Ανακαλύψτε περισσότερα σε κάθε υπηρεσία.

At Medical Art Clinic, we use cutting-edge invasive or non-invasive procedures for all face and body services. Learn more about our techniques for each service.

Το Soprano ICE, είναι το τελευταίο μοντέλο διοδικού λέιζερ,το οποίο διαθέτοντας τη μοναδική τεχνολογία AlexTM της Alma συνδυάζει και το μήκος κύματος του Αλεξανδρίτη στα 755 nm.

Η προηγμένη τεχνολογία ICETM δροσίζει το δέρμα κατά τη διάρκεια της θεραπείας για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο εγκαυμάτων ενώ διατηρεί τη θερμότητα μέσα στο χόριο όπου στοχεύονται τα τριχοθυλάκια.

Το αποτέλεσμα είναι μια πρωτοποριακή λύση για τη καταστροφή της τρίχας που προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα για όλουςτους τύπους δέρματος – συμπεριλαμβανομένου του μαυρισμένου δέρματος.

Το Soprano ICE αντιπροσωπεύει μια νέα εποχή στην τεχνολογία αποτρίχωσης με λέιζερ.

Με την ενσωμάτωση πολλών μηκών κύματος λέιζερ και τεχνολογιών, εμφανίζει τα παρακάτω πλεονεκτήματα:

  • Γίνεται σχεδόν χωρίς πόνο
  • Υπάρχει αποδεδειγμένο αρχείο ασφαλείας
  • Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος
  • Πραγματοποιείται και σε μαυρισμένο δέρμα (δηλαδή καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου)
  • Επιτυγχάνεται οριστική απαλλαγή απο την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα

Το Soprano Ice είναι το πιο ασφαλές, γρήγορο, αποτελεσματικό και ανώδυνο laser στην αγορά.

Οι θύλακες κάτω από το δέρμα καταστρέφονται χωρίς να τραυματίζεται η επιφάνεια της επιδερμίδας και χωρίς να επηρεάζονται οι γύρω ιστοί.

Τα αποτελέσματα του Soprano Ice είναι κλινικά αποδεδειγμένα και έχουν εγκριθεί από το μεγαλύτερο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (F.D.A.) αποτελώντας το μόνο laser αποτρίχωσης που φέρει έγκριση για εφαρμογή στα μαυρισμένα από τον ήλιο δέρματα και στους σκούρους φωτότυπους.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Invalid Input
Invalid email address.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Το Medical Art Clinic συμβουλεύει

Dr. Gesakis advises

Αποτρίχωση Soprano Ice

Science